Start bouw sociale huurwoningen in Cruquius

}

jan 19, 2021

KBK bouwgroep uit Volendam heeft in opdracht van Eigen Haard de eerste paal geslagen van het deelplan De Erven 2 op Landgoed Wickevoort te Cruquius in de Gemeente Haarlemmermeer.

De Erven 2 bestaat uit 48 grondgebonden sociale huurwoningen. Het ontwerp is van Heren 5 Architecten. In maart wordt tevens gestart met het deelplan Poortgebouw 1 ontworpen door architectenbureau M3H. In dit deelplan worden 35 grondgebonden sociale huurwoningen gerealiseerd.

Alle woningen zijn gasloos en Nul op de Meter (NOM). Landgoed Wickevoort is een gebiedsontwikkeling van AM waar Eigen Haard ca. 225 sociale huurwoningen realiseert.

Zephyr Real Estate voert het projectmanagement uit iov Eigen Haard.

Meer nieuws

Herontwikkeling Oorgat 6 en 6a in Edam

Er liggen plannen klaar om aan het Oorgat 6 en 6a in Edam een zogeheten woonzorgvilla te ontwikkelen die in de plaats moet komen van de huidige bedrijfsgebouwen. De huidige woning (boerderij) wordt vervangen door een nieuwe vrijstaande woning. Het plan is om op deze...

Eerste nieuwe bewoners in het ‘Rooie Dorp’

Eeuwfeest met nieuwe duurzame woningen De eerste woningen aan de Machineweg in Aalsmeer worden deze maand opgeleverd. In totaal bouwt woningcorporatie Eigen Haard 63 huurwoningen in het ‘Rooie Dorp’. Het is precies 100 jaar geleden dat de oorspronkelijke woningen zijn...

Neem contact op

Volg Zephyr

Laatste nieuws