Zephyr Capital

Een informele investeerder

Wij weten waar wij over praten en helpen u groeien door het delen van onze kennis, ervaring en netwerk.

– Bram Bloemberg

Managing Partner Zephyr Capital

Wat we doen

Zephyr Capital is een informele investeerder, die zich onderscheidt door betrokkenheid. We blijven niet op afstand staan, maar bewijzen ons geloof en vertrouwen in concepten, initiatieven en de mensen die er voor staan, door ons eraan te verbinden en door actief deel te nemen.

We brengen én zetten onze kennis en ervaring in. Door te selecteren, te filteren, keuzes te maken en uiteindelijk onze waarde toe te voegen. Materieel én immaterieel.

Waarin we excelleren

Zephyr Capital is de ideale partner voor bedrijven die willen groeien met wat hulp. Vanuit maatschappelijke betrokkenheid en onze brede ervaring in investerings- en managementvraagstukken, staan we garant voor duurzame verbinding, betrokken deelname en sociaaleconomisch rendement.

Specialisme

Informeel kapitaal

We investeren graag, maar niet alleen met focus op rendement. We investeren juist in de mensen die het moeten doen.

Vooruitgang

We zetten onze langdurige en brede ervaring graag in om bedrijven dat duwtje te geven dat ze verder helpt.

Mentor

Geld alleen is vaak niet voldoende. Dan steken we de handen graag uit de mouwen en verbinden ons tijdelijk aan ondernemingen

Wij zijn benieuwd naar uw verhaal

Hoe wij werken blijkt steeds weer een goede formule. Het is ook altijd maatwerk, meestal is het een samenspel van onze competenties en die delen we graag. Neem dus gerust contact met ons op.