Zephyr Capital

Mentor

Mentor

We investeren graag in mensen. We coachen en voegen kennis toe. Soms op de voorgrond als niet uitvoerend bestuurder, maar meestal achter de schermen. Als mentor en begeleider helpen we ondernemers te groeien, vanuit de overtuiging dat het succes volgt. Maar we draaien ook onze handen er niet voor om, om tijdelijk actief deel te nemen. Soms in de leiding, soms in de uitvoering. Voor ons is investeren ook zelf de handen uit de mouwen steken maar altijd in een dienende rol.

Over Zephyr Capital

Zephyr Capital is een informele investeerder, die zich onderscheidt door betrokkenheid. We blijven niet op afstand staan, maar bewijzen ons geloof en vertrouwen in concepten, initiatieven en de mensen die er voor staan, door ons eraan te verbinden en door actief deel te nemen.

We brengen én zetten onze kennis en ervaring in. Door te selecteren, te filteren, keuzes te maken en uiteindelijk onze waarde toe te voegen. Materieel én immaterieel.

Wij zijn benieuwd naar uw verhaal

Hoe wij werken blijkt steeds weer een goede formule. Het is ook altijd maatwerk, meestal is het een samenspel van onze competenties en die delen we graag. Neem dus gerust contact met ons op.