Over Zephyr

Wie we zijn

De ondernemende en informele investeerder

Als ondernemende informele investeerder staat Zephyr met twee voeten in de samenleving. Bewogen maar nuchter. We hebben oog voor wat er speelt, wat mensen nodig hebben en waar de toekomst zich heen beweegt.

Daarom nemen we voor innovatieve projecten en groeibedrijven niet alleen geld, maar ook kennis en mentorschap met ons mee. En we besteden veel aandacht aan cultuur en motivatie. Bij vastgoedontwikkeling hebben we een voorkeur voor maatschappelijk relevante ontwikkeling, zoals zorgappartementen, met vanzelfsprekend duurzaamheid voorop. Door deze combinatie van materiële én immateriële aandacht maken we van ideeën werkelijkheid en versnellen we initiatieven en realiseren we groei.

Uw interesse is meer dan welkom.
Hier vindt u onze contactgegevens:

Onze waarden

Onze betrokkenheid bij mens en samenleving is het fundament waarop we bouwen, of het nu gaat om investeren in groeibedrijven of het ontwikkelen van maatschappelijk relevant vastgoed. En of het nu gaat om China of Europa. We zoeken steeds naar het potentieel, de kansen die we kunnen omzetten in succes en naar de positieve bijdrage aan de omgeving. Omdat we weten dat alles wat aandacht krijgt groeit.

Omdat we gespecialiseerd zijn in het investeren en ontwikkelen van groeibedrijven enerzijds en het ontwikkelen en managen van maatschappelijk relevante gebouwen, kunnen en willen we iedereen binnen onze aandachtsvelden graag en optimaal bedienen. Hen succesvol maken is ons succes.

Specialisme

Zephyr heeft focus. Wat we doen, doen we excellent. Dat is de investering in onszelf. Wij blinken uit in investeren in & ondersteunen van groeibedrijven en vastgoedontwikkeling & management. Die specialismen zetten we volledig in op onze twee aandachtsvelden.

Capital

Als informele investeerder zoeken we steeds naar ondernemingen die willen en kunnen groeien en de potentie hebben om impact te realiseren.

Real Estate

Als ontwikkelaar en belegger investeren wij in vastgoed op basis van visie. Daarbij hebben we vooral oog voor maatschappelijke ontwikkelingen.