Zephyr Real Estate

De ideale vastgoedpartner

Vanuit maatschappelijke bewogenheid en met het vermogen van Zephyr Capital realiseren wij hoogwaardige en duurzame woningbouw- en zorgprojecten.

– Maarten Leschot

Managing Partner Zephyr Real Estate

Wat we doen

Er zijn veel manieren om tegen investeringen in vastgoed aan te kijken. Bij Zephyr Real Estate doen we dat – net als alles wat we doen – vanuit potentieel, toekomstgerichtheid en maatschappelijke impact. Want gebouwen staan lang en hebben invloed op de mensen die ze bewonen of gebruiken. Daarom hebben we niet alleen oog voor rendement, maar ook voor de bijdrage aan de leefomgeving en vanzelfsprekend duurzaamheid.

Zo bewijzen we steeds onze kernwaarden: alleen het beste voor het project, transparantie, eerlijkheid, haalbaarheid, verschillen voorkomen en vermijden. Elke dag weer.

Waarin we excelleren

Zephyr Real Estate is de ideale vastgoedpartner voor zowel de zakelijke als private markt. Vanuit maatschappelijke bewogenheid en onze brede ervaring in vastgoed, staan we garant voor een duurzaam partnerschap, optimaal sociaal en economisch rendement, waardevastheid en leefbaarheid.

Specialisme

Beleggingen

Met een lange termijnvisie en oog voor de mens en zijn leefomgeving investeren wij op verantwoorde wijze in bijzondere woon- en zorgprojecten met een maatschappelijk en economisch rendement.

Ontwikkeling

Zowel risicodragend als gedelegeerd kunnen wij vastgoed van begin tot eind regisseren, met een optimaal rendement en toegevoegde waarde als resultaat.

Management

Land- of vastgoedeigenaren met een ontwikkelbehoefte helpen we graag met het stellen en bereiken van hun doelen, met oog voor mens, natuur en rendement.

Wij zijn benieuwd naar uw verhaal

Hoe wij werken blijkt steeds weer een goede formule. Het is ook altijd maatwerk, meestal is het een samenspel van onze competenties en die delen we graag. Neem dus gerust contact met ons op.