Zephyr Real Estate

Projectontwikkeling

Projectontwikkeling

Zephyr Real Estate kan vastgoedontwikkeling van begin tot eind regisseren, met altijd een optimaal rendement en toegevoegde waarde als resultaat. Dat kunnen we doen door risicodragende deelname, of in opdracht. Maar hoe we het ook doen, betrokkenheid komt in alles tot uiting, zowel voor onze partners, opdrachtgevers als de samenleving.

En of het nu gaat om risicodragend of in opdracht, steeds zoeken we naar het hoogst haalbare sociaaleconomische rendement. Want we zijn ons bewust van de noodzaak om oog te hebben voor het klimaat, de energietransitie en het milieu. Het scheppen van een duurzame leefomgeving, waar mensen graag willen werken en leven, blijkt altijd weer haalbaar.

Hier vindt u enkele voorbeelden:

Over Zephyr Real Estate

Er zijn veel manieren om tegen investeringen in vastgoed aan te kijken. Bij Zephyr Real Estate doen we dat – net als alles wat we doen – vanuit potentieel, toekomstgerichtheid en maatschappelijke impact. Want gebouwen staan lang en hebben invloed op de mensen die ze bewonen of gebruiken. Daarom hebben we niet alleen oog voor rendement, maar ook voor de bijdrage aan de leefomgeving en vanzelfsprekend duurzaamheid.

Zo bewijzen we steeds onze kernwaarden: alleen het beste voor het project, transparantie, eerlijkheid, haalbaarheid, verschillen voorkomen en vermijden. Elke dag weer.

Wij zijn benieuwd naar uw verhaal

Hoe wij werken blijkt steeds weer een goede formule. Het is ook altijd maatwerk, meestal is het een samenspel van onze competenties en die delen we graag. Neem dus gerust contact met ons op.