Zephyr Capital

Vooruitgang

Vooruitgang

Wat we als informele investeerder doen voor groeibedrijven, zetten we ook in voor bedrijven die vooral behoefte hebben aan bijsturing of een duwtje in de rug.

Of het nu gaat om strategisch meedenken, managementuitdagingen, internationale expansie, het contact met de doelgroepen verbeteren of ‘harde kennis’ inbrengen: we staan klaar om uw bedrijf verder te laten groeien. We zetten er graag onze kennis en ervaring voor in. Als adviseur, risicodragend of tijdelijk verbonden. Wat het beste past.

Ook zonder te investeren steken we graag de handen voor u uit de mouwen.

Over Zephyr Capital

Zephyr Capital is een informele investeerder, die zich onderscheidt door betrokkenheid. We blijven niet op afstand staan, maar bewijzen ons geloof en vertrouwen in concepten, initiatieven en de mensen die er voor staan, door ons eraan te verbinden en door actief deel te nemen.

We brengen én zetten onze kennis en ervaring in. Door te selecteren, te filteren, keuzes te maken en uiteindelijk onze waarde toe te voegen. Materieel én immaterieel.

Wij zijn benieuwd naar uw verhaal

Hoe wij werken blijkt steeds weer een goede formule. Het is ook altijd maatwerk, meestal is het een samenspel van onze competenties en die delen we graag. Neem dus gerust contact met ons op.