Zephyr Capital

Informeel kapitaal

Informeel kapitaal

Er zijn veel investeerders. Klassiek wordt er vooral naar winstmaximalisatie gestreefd. Wij doen dat anders.

Als betrokken informele investeerder hebben we natuurlijk oog voor het rendement op onze investeringen en dat van onze partners. Maar we doen dat steeds vanuit het geloof en vertrouwen in de mensen die samen staan voor hun ‘groeibriljant’. Want niet alleen hun idee zorgt voor het succes, maar vooral het team dat dit moet klaren. Daarom hebben we oog voor het leidende idee, aanwezige traction én de mensen die het doen.

Over Zephyr Capital

Zephyr Capital is een informele investeerder, die zich onderscheidt door betrokkenheid. We blijven niet op afstand staan, maar bewijzen ons geloof en vertrouwen in concepten, initiatieven en de mensen die er voor staan, door ons eraan te verbinden en door actief deel te nemen.

We brengen én zetten onze kennis en ervaring in. Door te selecteren, te filteren, keuzes te maken en uiteindelijk onze waarde toe te voegen. Materieel én immaterieel.

Wij zijn benieuwd naar uw verhaal

Hoe wij werken blijkt steeds weer een goede formule. Het is ook altijd maatwerk, meestal is het een samenspel van onze competenties en die delen we graag. Neem dus gerust contact met ons op.