Actueel / Capital

Joiin Entertainment werkt aan Travelogue afleveringen

nov 10, 2021

Joiin Entertainment heeft samen met China Central Television (CCTV) nieuwe afleveringen gemaakt voor het tv-programma Travelogue. De nieuwe afleveringen gaan over en verkennen de Chinese megastad Changsha. Het team bracht een week door in Changsha om twee afleveringen voor de Travelogue-serie op te nemen. Bekijk de Changsha Travelogue-editie om meer te weten te komen over het eten, de mensen, de technologie en de architectuur van Changsha.

Travelogue is een Chinees tv-programma geproduceerd door CCTV, het is een avontuurlijk toerismeprogramma dat naar bestemmingen in China of over de hele wereld reist om deze locaties te laten zien. Tijdens de afleveringen verkennen de presentatoren lokale bezienswaardigheden en locaties, ervaren ze de lokale cultuur en treden ze op als een soort gids. Het programma bezocht eerder locaties zoals Hongkong (SAR) en provincie Taiwan. En landen zoals Jamaica, Griekenland, Maleisië, Singapore, Namibië.

Twee van de afleveringen in Changsha zijn al online te bekijken, de introductie-verkenningsaflevering verscheen op 25 oktober en de voedselaflevering verscheen op 2 november.

Tony Wang

Tony Wang
t.wang@zephyr.nl

Neem contact op

Volg Zephyr

Laatste nieuws

ALFILO BRAND genoemd door CCTV voor de China International Import Expo

ALFILO BRAND genoemd door CCTV voor de China International Import Expo

ALFILO BRANDS heeft de eer om een kraam te hebben op de 4e China International Import Expo in Shanghai. Op 5 tot 10 november zullen ze in gebied 8.2, kraam 8.2C1-02 zijn. Dit is de eerste keer dat ze hun museum IE naar deze expo brengen, waardoor ze de spannende cultuur van hun IE's rechtstreeks aan het Chinese publiek kunnen delen en presenteren. CCTV deelde een...