Nieuwe TBM X HelloKitty Event gehost door Alfilo in Suzhou, China

}

apr 1, 2021

Terwijl Chinese consumenten de neiging hebben om kosten te besparen op luxeproducten als gevolg van een lagere consumptie, blijft een van onze partners in China, Alfilo Brands, de consumenten inspireren en fmcg-merken in China versterken met verfrissende licentiestimulansen.

Van 1 april tot 30 juni wordt er een nieuwe LBE “Egyptian Adventure Pop-up Store” gehouden in 3F, Phoenix Garden, Suzhou Center Mall.
Dit locatiegebaseerde evenement is een samenwerking tussen The British Museum en HelloKitty, twee geliefde IP’s in China, beheerd door Alfilo Brands. Suzhou Center Mall is de eerste halte van deze serie evenementen in Oost-China.

Als licentiepartner van The British Museum, The National Gallery in Londen, The Met, MFA Boston en BBC Earth blijven we onze merkpartners voorzien van het eindeloze potentieel van de IP’s van onze museumpartners.

Wil meer weten? U kunt de originele inleiding in het Mandarijn lezen.

Meer nieuws

Herontwikkeling Oorgat 6 en 6a in Edam

Er liggen plannen klaar om aan het Oorgat 6 en 6a in Edam een zogeheten woonzorgvilla te ontwikkelen die in de plaats moet komen van de huidige bedrijfsgebouwen. De huidige woning (boerderij) wordt vervangen door een nieuwe vrijstaande woning. Het plan is om op deze...

Eerste nieuwe bewoners in het ‘Rooie Dorp’

Eeuwfeest met nieuwe duurzame woningen De eerste woningen aan de Machineweg in Aalsmeer worden deze maand opgeleverd. In totaal bouwt woningcorporatie Eigen Haard 63 huurwoningen in het ‘Rooie Dorp’. Het is precies 100 jaar geleden dat de oorspronkelijke woningen zijn...

Neem contact op

Volg Zephyr

Laatste nieuws