Utrecht - DSL24

Duurzaam wonen in Hoograven

Project Info

DSL24 is een van de meest duurzame transformaties van Nederland in de gemeente Utrecht. MultiProp Vastgoed Ontwikkeling uit Utrecht heeft de tender gewonnen uitgeschreven door de Gemeente Utrecht. De voormalige Ariënsschool aan de Duurstedelaan 24 (voormalige portaalschool in Hooggraven) is circulair getransformeerd naar 8 moderne en luxe koopappartementen. De gasloze appartementen worden Plus-op-de-Meterwoningen met een EPC van -0,43; daarnaast krijgt het project een uitzonderlijke hoge GPR-score voor bestaande bouw van maar liefst 9,2 voor de thema’s energie, milieu, gezondheid, gebruikskwaliteit en toekomstwaarde! Fundamentum Real Estate heeft het projectmanagement van dit project uitgevoerd in opdracht van MultiProp Vastgoed Ontwikkeling uit Utrecht. De oplevering heeft in het 4e kwartaal 2019 plaats gevonden.

Opdrachtgever: Multiprop Vastgoed Ontwikkeling

Partners: Gemeente Utrecht, Architectenbureau Ruben Wennekers, Projectengineering Castelein, Kusters Bouw, Econic, NSN Service, Triple Solar, Zelziuz, Etech, ABN AMRO, Energiefonds Utrecht, Beumer Garantiemakelaars, Grada Jager Makelaardij, Eigenhuis Keukens, Cagerito, Direct Advies Duurzaam

Locatie:

Programma: 8 circulaire NOM appartementen

Oplevering: 7 november, 2019

Tags:

Project Website: https://www.multiprop.nl/transformatie/dsl-24/

Gallery

Locatie

Gerelateerde Projecten

Wij zijn benieuwd naar uw verhaal

Hoe wij werken blijkt steeds weer een goede formule. Het is ook altijd maatwerk, meestal is het een samenspel van onze competenties en die delen we graag. Neem dus gerust contact met ons op.