Aalsmeer – Machineweg

Sloop-nieuwbouw van de Rooie Buurt in Aalsmeer

Project Info

In 2010 heeft Woningstichting Eigen Haard bij de gemeente Aalsmeer het verzoek neergelegd tot sloop en nieuwbouw van het complex van 44 huurwoningen, ook wel bekend als de Rooie Buurt, aan de Machineweg in Aalsmeer.

Aan de Machineweg worden 63 huurwoningen gerealiseerd. Het programma bestaat uit 33 eengezinswoningen en 17 appartementen in de sociale huur en 13 eengezinswoningen in de middeldure huur. De woningen, naar een ontwerp van Mulleners + Mulleners, voldoen aan de eisen van deze tijd met de kenmerken van de woningen die er ooit stonden. Zoals de poort tussen twee woonblokken, dakvormen en de kleur van de dakpannen.

Zephyr Real Estate is verantwoordelijk voor de afronding van dit project in opdracht van Eigen Haard.

Stand van zaken

De oplevering van de 63 huurwoningen staat gepland voor het eerste kwartaal van 2021. Toewijzing van de sociale huurwoningen start een aantal maanden voor de oplevering via WoningNet. De middeldure huurwoningen worden verhuurd via www.eigenhaard.nl.

Opdrachtgever: Eigen Haard

Partners: Gemeente Aalsmeer, Mulleners & Mulleners, Pieters Bouwkunde, Lokhorst Bouw en Ontwikkeling, Compeer Infra, Dirksen Civiel

Locatie: Machineweg, Aalsmeer

Programma: 17 appartementen in de sociale huur en 13 eengezinswoningen in de middeldure huur

Oplevering: 8 april, 2021

Tags:

Project Website: https://www.eigenhaard.nl/projecten/machineweg

Gallery

Locatie

Gerelateerde Projecten

Wij zijn benieuwd naar uw verhaal

Hoe wij werken blijkt steeds weer een goede formule. Het is ook altijd maatwerk, meestal is het een samenspel van onze competenties en die delen we graag. Neem dus gerust contact met ons op.